LATEST NEWS :

Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

May 23, 2019 Harian Ekspres
KUALA LUMPUR: Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) menafikan dakwaan yang tular di sosial media mengenai seorang rakyat Malaysia di Singapura dijangkiti penyakit ‘monkeypox’ atau cacar monyet.
May 23, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Program Tugu Budaya Etnik Sabah – Festival Tarian Tarian Rakyat Remaja Antarabangsa 2019 Ke-10 yang bakal diadakan di sini pada Julai, akan menjana industri pelancongan negeri kerana ia mempromosikan kepelbagaian budaya daripada pelbagai bangsa.
May 23, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Kaamatan adalah sebuah acara kebudayaan, dan bukannya program berunsurkan politik, tegas Menteri Pembangunan Infrastrukur merangkap Pengerusi Jawatankuasa Induk Pesta Kaamatan Negeri Datuk Peter Anthony (gambar).
May 23, 2019 Harian Ekspres
KUDAT: Penemuan terbaharu seekor ikan lumba-lumba dengan luka-luka ringan pada badannya mendorong sekumpulan pengusaha pelancongan dan aktivis pemuliharaan menggesa Taman-Taman Sabah (TTS) untuk mempunyai kehadiran tetap di Tip of Borneo di Tanjung Simpang Mangayau bagi mengekang aktiviti perikanan haram.
May 23, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Tiada bukti untuk menyokong dakwaan bahawa kaedah penyelidikan saintifik telah menyebabkan kematian penyu di perairan Pulau Mabul di Semporna, menurut Timbalan Ketua Menteri Sabah, Datuk Christina Liew.
May 23, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Amaran keras dikeluarkan oleh kerajaan kepada kontraktor-kontraktor Lebuhraya Pan Borneo (LPB) di Sabah.
May 23, 2019 Harian Ekspres
PENAMPANG: Timbalan Ketua Menteri, Datuk Seri Wilfred Madius Tangau, berkata komuniti Kadazandusun perlu menghentikan polemik terhadap Bahasa Kadazandusun standard, yang berdasarkan dialek Bundu-Liwan yang digunakan di Bundu dan Liwan, dan mula bergerak maju.
May 23, 2019 Harian Ekspres
KUANTAN: Paduka Ayahanda Sultan Haji Ahmad Shah Al-Musta’in Billah mangkat di Institut Jantung Negara (IJN) di Kuala Lumpur pada 8.50 pagi Rabu. .
May 22, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Seorang lelaki tempatan berumur 47 tahun, yang merogol anaknya yang berusia remaja, sehingga menyebabkan dia melahirkan seorang bayi perempuan, dipenjara 28 tahun dan dikenakan 10 sebatan rotan.
May 22, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Peminjam Perbadanan Tabung Pendidikan Tinggi Nasional (PTPTN) yang gagal membayar balik pinjaman tidak seharusnya disekat ke luar negara, kata Menteri Pembangunan Luar Bandar Sabah Datuk Ewon Benedick (gambar).
 |  Halaman Seterusnya >>


ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            

Berita Popular