HEADLINES :Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

April 11, 2021 Harian Ekspres
KERAJAAN Negeri perlu menimbangkan untuk memajukan industri kreatif Sabah sebagai sumber pendapatan alternatif untuk membangunkan Sabah.
April 11, 2021 Harian Ekspres
SYARIKAT produksi tempatan, Paper Pen Events bakal menerbitkan satu siri televisyen baharu berjudul Borneo Culinary Adventures Sabah yang bakal memaparkan makanan tradisi tempatan sebagai usaha untuk memelihara warisan makanan dan budaya Sabah.
April 11, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Sebanyak 64 pasukan mengambil bahagian dalam Kejohanan Petanque Beregu Terbuka Sabah 2021 yang diadakan di Arena Petanque, Politeknik Kota Kinabalu (PKK) bermula Sabtu.
April 11, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Sabah akan berdepan tugas sukar untuk mendapatkan keputusan yang baik menentang Penang dalam saingan Liga Super di Stadium Bandaraya malam ini.
April 10, 2021 Harian Ekspres
Kuala Lumpur: Bekas perdana menteri Najib Razak hari ini menerima suntikan vaksin Covid-19 di sebuah pusat kesihatan.
April 10, 2021 Harian Ekspres
Kuala Lumpur: Pakatan Harapan (PH) mengambil pendekatan 'khemah besar' dalam usaha menyatupadukan rakyat Malaysia dari pelbagai lapisan masyarakat, tanpa mengira pegangan politik.
April 10, 2021 Harian Ekspres
Kuala Lumpur: Tanpa mengesahkan atau menafikan sekiranya rakaman audio yang dikatakan perbualan di antara Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim dan Presiden UMNO, Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi adalah tulen, Anwar sebaliknya mengutarakan soalan: kalau betul, apa masalahnya?.
April 10, 2021 Harian Ekspres
SETELAH lebih sedekad mengharungi sepak terajang dunia perfileman, jerih perih pengarah filem Sabah Marc Abas terbalas apabila diberikan pengiktirafan pada Majlis Anugerah Sabah Screen Fest 2020, Rabu lalu.
April 10, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang wanita berumur 38 tahun dibebaskan daripada tuduhan melakukan pecah amanah membabitkan sejumlah RM14,663.10.
April 10, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang lelaki berumur 19 tahun, yang memberikan keterangan palsu kepada polis dengan mendakwa dia dirompak oleh individu tidak dikenali, pada Jumaat didenda RM1,400 atau dua bulan penjara.
 |  Halaman Seterusnya >>

ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            
Goodness in every cup of MILO
February 23, 2021
Turning Kinarut to suburban
February 22, 2021

Berita Popular