HEADLINES :


ADVERTISEMENT


Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

October 20, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) merampas 250kg ikan yang disyaki dibom dari sebuah bot pam tidak berdaftar di perairan Timur Laut Karambunai, dekat sini, Jumaat lepas.
October 20, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Kerajaan Negeri sedang meneliti kemungkinan untuk membangunkan semula Terminal 2 Lapangan Terbang Antarabangsa Kota Kinabalu (atau KKIA2) yang telah ditutup untuk AirAsia gunakan sebagai terminal tambang murahnya.
October 20, 2019 Harian Ekspres
BEAUFORT: Parti Warisan Sabah (Warisan) perlu memberikan jawatan menteri kepada Pengerusi Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) Sabah, Datuk Hajiji Mohd Noor sebagai langkah awal kerjasama rakan sekutu.
October 20, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Kerajaan Sabah komited dalam menjadikan keusahawanan salah satu tonggak kekuatan ekonomi negeri ini, kata Ketua Menteri Datuk Seri Mohd Shafie Apdal.
October 20, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Komponen Pakatan Harapan (PH), DAP, harus disiasat oleh polis ekoran penangkapan dua penggubal undang-undang DAP minggu lepas kerana disyaki mempunyai hubungan dengan kumpulan pengganas Sri Lanka, Harimau Pembebasan Tamil Eelam (LTTE).
October 20, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Inovasi merupakan salah satu faktor dalam mencapai dan meningkatkan kemakmuran negara, kata Pembantu Menteri Pendidikan dan Inovasi Jenifer Lasimbang.
October 20, 2019 Harian Ekspres
SANDAKAN: Masyarakat perlu lebih prihatin terhadap isu kesihatan mental dan membantu sesiapa sahaja yang didapati berniat untuk membunuh diri.
October 20, 2019 Harian Ekspres
TUARAN: Demi menyahut kempen gaya hidup sihat, seramai 80 anggota polis daerah Tuaran menyertai Kejohanan Sepak Takraw Tertutup sempena Bulan Sukan Negara 2019 Peringkat Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Tuaran, di sini, baru-baru ini.
October 20, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Juara bertahan SKA Penampang pasti akan menyasarkan untuk memenangi gelaran ketujuh berturut-turut pada Kejohanan Karate Sekolah Rendah Negeri Sabah ke-22 2019 yang akan diadakan di dewan serbaguna Kompleks Sukan Kota Kinabalu di Likas dari 25-27 Oktober.
October 18, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Tiga nelayan Indonesia yang diculik di perairan Pulau Tambisan di Kinabatangan pada 23 September, ditahan kumpulan Abu Sayyaf yang diketuai seorang ketua yang dikehendaki oleh Kawasan Keselamatan Khas Pantai Timur Sabah (Esscom) di sebuah kampung di pekan Indanan, Sulu, selatan Filipina, Harian Ekspres boleh mengesahkan.
 |  Halaman Seterusnya >>


ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            

Berita Popular

Lapan warden direman
October 18, 2019