LATEST NEWS :

Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

May 26, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Lembaga Tabung Haji (TH) menyerahkan zakat berjumlah RM1.7 juta bagi tahun kewangan berakhir 2018 kepada Majlis Ugama Islam Sabah (Muis) dalam satu majlis di sini, pada Jumaat lepas.
May 26, 2019 Harian Ekspres
NABAWAN: Menteri Pembangunan Infrastruktur, Datuk Peter Anthony memberi jaminan bahawa kerajaan akan menyelesaikan isu tanah di setiap daerah dengan segera dengan kerjasama daripada Jabatan Tanah dan Ukur.
May 26, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Mesyuarat Penaja Parti Pribumi Bersatu bahagian Kota Kinabalu mengadakan mesyuarat Jumaat lalu antara lain membincangkan gerak kerja parti serta penubuhan cawangan-cawangan di Parlimen Kota Kinabalu.
May 26, 2019 Harian Ekspres
TAWAU: Sebuah bos laju yang cuba menyeludup 10 tong gas ke negara jiran ditahan Polis Marin di sini semasa Op Gelora Khas di perairan Sg Aji Kuning kira-kira pukul 9 malam, Jumaat.
May 26, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Timbalan Ketua Menteri Datuk Christina Liew menggalakkan Pertubuhan Bukan Kerajaan (NGO) di Sabah mempromosikan kebersihan di seluruh negeri.
May 26, 2019 Harian Ekspres
KUALA LUMPUR: Sebagai satu daripada pengeluar minyak sawit utama dunia, Malaysia akan terus memainkan peranan utama dalam memastikan komoditi itu kekal sebagai pengganti bahan api yang lestari dan mesra alam bagi pasaran dunia. .
May 26, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Angkatan Bersatu Anak Muda (Armada) Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) berhasrat untuk menarik 100,000 belia di Sabah untuk menjadi ahlinya menjelang tahun depan.
May 26, 2019 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Pelanggaran antara dua bot penumpang di perairan Pulau Gaya, di sini, pada malam Jumaat lepas, menyebabkan tiga anak muda maut dan tujuh lagi cedera.
May 25, 2019 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang penjaga premis hiburan didenda RM4,500 atau penjara sebulan oleh Mahkamah Majistret, di sini ada Jumaat kerana membuka premis itu melebihi masa dibenarkan.
May 25, 2019 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang wanita berumur 21 tahun, yang mengaku bersalah mengambil pil gugur kandungan yang menyebabkan anaknya maut selepas dilahirkan pada tahun lepas, pada Jumaat dikenakan Perintah Kehadiran Wajib (PKW) selama tiga bulan (empat jam sehari) oleh Mahkamah Majistret, di sini.
 |  Halaman Seterusnya >>


ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            

Berita Popular