HEADLINES :Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

September 20, 2020 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Meskipun Perikatan Nasional (PN) baru pertama kali bertanding dalam gelanggang Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah, namun gabungan pimpinan Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin itu sudah dikenali oleh seluruh rakyat di negeri ini, kata Datuk Hajiji Noor.
September 19, 2020 Harian Ekspres
Kazalinah Kamaludin [email protected] SETELAH lama terpaksa mengenepikan seketika minat dalam seni, penyanyi dengan nama pentas Sean Vitales ini akhirnya hadir dengan lagu solo sendiri.
September 19, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang lelaki berumur 52 tahun yang didakwa menanam satu pokok ganja, mendakwa dia tidak menerima rawatan perubatan semasa dalam tahanan polis.
September 19, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang lelaki berumur 42 tahun, yang mencuri sebuah motosikal, dipenjara 14 bulan dan didenda RM600 atau penjara sebulan oleh Mahkamah Majistret pada Jumaat.
September 19, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang pemilik kafe dipenjara sehari dan didenda RM700 atau penjara seminggu kerana menganjurkan majlis pelancaran premisnya pada Julai, yang menyebabkan kehadiran ramai orang semasa Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).
September 19, 2020 Harian Ekspres
SEMPORNA: Kawasan Keselamatan Khas Pantai Timur Sabah (Esscom) mengaktifkan Op Cegah PATI (OCP) Khas kawasan timur meliputi tiga daerah – Semporna, Kunak dan Lahad Datu bermula Jumaat bagi mengekang penularan Covid-19.
September 19, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Tiada keperluan untuk melaksanakan Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) di seluruh Tawau dan Lahad Datu, kata Menteri Kanan (Kluster Keselamatan) Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob (gambar).
September 19, 2020 Harian Ekspres
KUCHING: Sarawak mewajibkan semua termasuk warga asing yang ingin memasuki negeri itu dari Sabah menjalani ujian Covid-19 tiga hari sebelum memulakan perjalanan, berkuat kuasa Isnin ini.
September 19, 2020 Harian Ekspres
Tuaran: Bekas Ketua Menteri Sabah Tan Sri Musa Aman (gambar) akan menjelajah seluruh negeri bagi membantu kempen calon-calon Gabungan Rakyat Sabah (GRS), merangkumi Perikatan Nasional (PN), Barisan Nasional (BN) dan Parti Bersatu Sabah, yang bertanding pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah Ke-16.
September 19, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Bekas Ketua Menteri, Tan Sri Musa Aman bukan pemilik Jawala Plantations dan tidak pernah memiliki syarikat itu, kata bekas Ketua Konservator Hutan Sabah, Datuk Sam Mannan (gambar).
 |  Halaman Seterusnya >>

ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            

Berita Popular