HEADLINES :


ADVERTISEMENT


Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

January 19, 2020 Harian Ekspres
BEAUFORT:  Sembilan Balai Bomba dan Penyelamat yang kini sedang dalam proses pembinaan di Sabah dijangka siap pada 2021, kata Menteri Perumahan dan Kerajaan Malaysia Zuraida Kamaruddin.
January 19, 2020 Harian Ekspres
KUALA LUMPUR: Dakwaan segelintir pihak yang menyatakan penggunaan teknologi generasi kelima (5G), yang akan diperkenalkan di Malaysia tahun ini, boleh menjejaskan kesihatan adalah tidak benar, kata pakar. .
January 19, 2020 Harian Ekspres
TAWAU: Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (APMM) Zon Tawau menahan 24 penumpang Filipina termasuk 10 kanak-kanak yang cuba memasuki Malaysia secara haram di perairan Sungai Membelau di sini, pukul 2.30 pagi Sabtu.
January 19, 2020 Harian Ekspres
KOTA KINABALU: Sejumlah 56 orang, berumur antara 13 hingga 46 tahun, termasuk enam warga asing, ditahan atas pelbagai kesalahan dadah sepanjang seminggu “Ops Ice breaker”, di sini, sejak 11 Januari lepas.
January 19, 2020 Harian Ekspres
KINABATANGAN: Bilik pelajar perempuan di Madrasah Al-Iman, Kampung Paris 3, di sini, terbakar sebahagiannya pada pagi Sabtu.
January 19, 2020 Harian Ekspres
BEAUFORt: Pemimpin digesa untuk menyokong Perdana Menteri Tun Mahathir Mohamad sebagai pemimpin Malaysia dan bukan mempersoalkan peralihan kuasa kerana beliau mampu membawa negara ke tahap lebih tinggi.
January 19, 2020 Harian Ekspres
PAPAR:  Bekas Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Razak  (gambar) memberi amaran bahawa Pas Sementara Sabah (PSS) yang dirancang untuk dilaksanakan Jun nanti, mungkin membuka laluan bagi Projek IC 2.0 di negeri ini.
January 18, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Kapal Misi Pesisir (LMS) pertama milik Tentera Laut Diraja Malaysia (TLDM) iaitu Kapal Diraja Keris (KD Keris) selamat tiba di Pangkalan TLDM Kota Kinabalu, Sabah dari China pagi Jumaat.
January 18, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Peguam bukan-Islam merasakan masanya sudah tiba untuk Kementerian Pendidikan, yang kini di bawah Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad, untuk mengeluarkan satu arahan muktamad bagi melarang penukaran agama pelajar kepada apa saja agama di sekolah-sekolah.
January 18, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Terdapat 169 kematian dan 3,911 kemalangan yang dilaporkan dalam sektor pembinaan pada 2018, iaitu angka tertinggi dari segi kematian jika dibandingkan dengan sektor lain, menurut Penasihat Keselamatan dan Kesihatan Pekerjaan (OSH) Tan Sri Lee Lam Thye (gambar).
 |  Halaman Seterusnya >>


ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            

Berita Popular

Elak cetus provokasi: Polis
January 15, 2020