HEADLINES :Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

January 20, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Polis harus menyemak semula prosedur operasi standard (SOP) untuk lokap dan menambah baik kemudahan termasuk CCTV, untuk memastikan hak kanak-kanak dilindungi.
January 20, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Sabah Electicity Sdn Bhd (SESB) menafikan pelepasan air sungai melalui Stesen Janakuasa Hidro Tenom Pangi merupakan penyebab banjir setiap kali musim tengkujuh seperti yang ditularkan oleh pengguna media sosial.
January 20, 2021 Harian Ekspres
TAWAU: Kes jenayah rentas sempadan serta kemasukan pendatang haram di perairan Tawau pada tahun lepas merekodkan pengurangan kira-kira 50 peratus berbanding tahun sebelumnya susulan pelaksanaan Op Cegah Pati serta penguatkuasaan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).
January 20, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Ramai didapati mengambil kesempatan ketika cuaca buruk untuk melakukan perjalanan merentas daerah walaupun terdapat larangan perjalanan berkenaan semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).
January 20, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Persatuan Majikan Sabah (SEA) pakej bantuan Perlindungan Ekonomi Dan Rakyat Malaysia (Permai) menerima sambutan baik oleh banyak pihak, walaupun ia lebih terarah kepada kebajikan rakyat daripada menangani masalah perniagaan.
January 20, 2021 Harian Ekspres
SANDAKAN: Kerajaan negeri harus menyediakan dana kepada pembangkang untuk mengurangkan impak kewangan komuniti di kawasan masing-masing sepanjang tempoh pandemik Covid-19.
January 20, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang lelaki warga asing dipenjara sejumlah 11 bulan oleh Mahkamah di sini, pada Selasa, atas dua tuduhan iaitu mengambil dadah dan tinggal di negeri ini secara haram.
January 20, 2021 Harian Ekspres
SELEPAS program kompilasi album The Voice Of Star Community Channels TV (CCTV Malaysia) yang melibatkan residen artis Sandakan dan penyanyi tempatan di Sandakan, ia kini lebih fokus sebagai penerbit lagu.
January 20, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Johnny Dominicus (gambar) sudah bersedia untuk memulakan tugasnya sebagai ketua jurulatih pasukan Piala Presiden negeri buat kali ketiga untuk musim akan datang selepas pelantikannya diumumkan oleh timbalan presiden Persatuan Bola Sepak Sabah (Safa) Datuk Juil Nuatim bulan lalu.
January 19, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Bilangan mangsa banjir meningkat kepada 716 di 11 daerah di pedalaman dan pantai barat Sabah, Isnin.
 |  Halaman Seterusnya >>

ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            

Berita Popular

16 kompleks sukan ditutup
January 15, 2021
Masih ada ingkar SOP
January 17, 2021
Dua lagi nelayan hilang
January 17, 2021