HEADLINES :Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

September 28, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Suruhanjaya Hak Asasi Manusia Malaysia (Suhakam) memantau Pilihan Raya Negeri Sabah ke-16 pada 21 – 26 September.
September 28, 2020 Harian Ekspres
Kuala Lumpur: Seramai 275 daripada 447 calon yang bertanding pada Pilihan Raya Dewan Undangan Negeri Sabah hilang wang deposit apabila gagal memperoleh satu per lapan atau 12.5 peratus undi daripada jumlah keseluruhan undi yang dikira.
September 28, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Program Aktiviti Ekonomi Tambahan (AET) yang diusahakan oleh Pihak Berkuasa Kemajuan Pekebun Kecil Perusahaan Getah (Risda) berjaya membantu pekebun kecil bagi menceburi bidang lain dalam usaha untuk menjana pendapatan tambahan.
September 27, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Pengerusi Barisan Nasional (BN) Sabah Datuk Seri Bung Moktar Radin mengucapkan jutaan terima kasih atas kepercayaan yang diberikan oleh rakyat Sabah yang ingin berubah daripada jajahan Parti Warisan Sabah (Warisan).
September 27, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Gabungan Rakyat Sabah (GRS) memperoleh majoriti mudah pada Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah ke-16.
September 27, 2020 Harian Ekspres
Tuaran: Meskipun sedar akan risiko wabak Covid-19, namun ia bukan halangan seorang warga emas yang juga Orang Kurang Upaya (OKU) di kawasan Dewan Undangan Negeri (DUN) Kiulu untuk keluar mengundi menunaikan tanggungjawab memilih calon pada Pilihan Raya Negeri (PRN), Sabtu, Dominic Surat, 75,  berasal dari Kampung Rugading, Kiulu yang tiba seawal jam 7.40 pagi ditemani ahli keluarganya mengundi di Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Tun Fuad Stepehens Kiulu, Tuaran.
September 27, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Tambadau Sabah berdepan perlawanan mesti menang apabila berdepan Melaka United dalam perlawanan Liga Super yang dijadualkan semula di Stadium Likas bermula jam 8.15 malam ini.
September 26, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Presiden Persatuan Sukan Akuatik Sabah (SASA) yang baru dilantik, Daniel Lee Jun Qi mengucapkan tahniah kepada perenang negeri Samuel Ng, Nuri Saadan Khaulid dan Loo Yie Bing kerana disenaraikan ke dalam skuad sandaran kebangsaan baru-baru ini.
September 26, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Jadual padat menjadi punca kekalahan 0-3 Sabah kepada Perlis dalam aksi play-off tempat kelima dan keenam kejohanan hoki Piala Tun Razak TNB ke-58 pada malam Khamis.
September 26, 2020 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Perlawanan skuad Tambadau Sabah di laman sendiri menentang Melaka United ditunda kepada esok (Ahad) bermula jam 8.15 malam.
 |  Halaman Seterusnya >>

ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            

Berita Popular

Najib hina rakyat Sabah: Usno
September 24, 2020
Ayu Damit tidak pernah give-up
September 25, 2020
Bayu melawan arus
September 24, 2020