HEADLINES :


ADVERTISEMENT


Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

June 30, 2022 Harian Ekspres
SIPITANG: Daerah ini akan menjadi hab pengeluar buah-buahan tempatan dan ternakan yang bermutu tinggi untuk pasaran tempatan dan eksport, apabila Sipitang Halal Agri Plantation Economic Development Hub (Shape) seluas 2,798 hektar di Kampung Iburu siap sepenuhnya.
June 30, 2022 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Tuduhan Ahli Parlimen Lahad Datu, Mohamaddin Ketapi alasan beliau keluar Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) adalah tidak berasas dan jelas mahu mengalih perhatian di atas kegagalan sebagai wakil rakyat di kawasan itu, dakwa Ketua Bahagian Bersatu Lahad Datu, Abdul Hakim Gulam Hassan.
June 30, 2022 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Harga barang melambung tinggi dan keadaan dijangka bertambah buruk terutama bagi rakyat Sabah mulai 1 Julai ini, kata Timbalan Presiden Persatuan Hal Ehwal Pengguna dan Perlindungan (CAPS), Datuk A. Nagaraju (gambar).
June 30, 2022 Harian Ekspres
KINABATANGAN: Kerajaan Sabah dalam usaha mendaftarkan Kinabatangan sebagai tapak rizab biosfera di bawah program Manusia dan Biosfera (MAB) Pertubuhan Pendidikan, Saintifik dan Kebudayaan Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (Unesco).
June 30, 2022 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Dua lelaki masing-masing didenda RM1,600 atau penjara sebulan pada Rabu kerana menyerang seorang lelaki di Penampang, baru-baru ini.
June 30, 2022 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang lelaki berusia 37 tahun yang didakwa menyebabkan kecederaan kepada seorang wanita ketika menyamunnya minggu lepas, menghadapi satu lagi tuduhan merompak sebanyak RM1,677.35 dari sebuah kedai serbaneka 24-jam.
June 30, 2022 Harian Ekspres
DEWAN Bandaraya Kota Kinabalu (DBKK) sedang bersedia untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap seorang pemilik rumah di Luyang yang gagal mematuhi gesaan berulang kali untuk membersihkan kawasan rumahnya.
June 30, 2022 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Pemain golf muda Mohd Danish Danial merupakan juara dalam pembikinan menurut Pembantu Menteri Belia dan Sukan, Andi Muhd Suryady Bandy.
June 30, 2022 Harian Ekspres
JAKARTA: Kementerian Luar Negeri Indonesia sedang berusaha mendapatkan penjelasan daripada Jabatan Imigresen Negeri Sabah susulan laporan yang dikeluarkan Gabungan Buruh Migran Berdaulat (KBMB) akan layanan terhadap warganya di depot tahanan di Malaysia.
June 30, 2022 Harian Ekspres
Kuala Lumpur: Menteri Luar Australia Penny Wong yang berada dalam rangka lawatan rasmi tiga hari ke Malaysia pada Rabu berkongsi serba sedikit mengenai asal-usulnya di Malaysia, ketika menghadiri majlis makan tengah hari dengan wakil kerajaan, ahli perniagaan dan pemimpin masyarakat.
 |  Halaman Seterusnya >>

ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            

Daily Express TV  


Berita Popular