HEADLINES :Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

June 22, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Tiga lelaki didakwa di Mahkamah Majistret di sini atas tuduhan menyimpan barang curi.
June 22, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Dua wanita masing-masing didenda sejumlah RM24,000 kerana menggunakan penyata bank palsu untuk mendapatkan kontrak membekalkan makanan siap masak ke asrama-asrama di Kota Belud.
June 22, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Persatuan Persatuan Kebajikan dan Pendidikan Kadazandusun Murut Sabah (Pekadin) telah merayu kepada Kementerian Pendidikan (KPM) untuk membuka peluang kepada pemegang Diploma Pendidikan pasca-siswazah dari Universiti Malaysia Sabah (UMS) untuk menjadi guru DG41 melalui kempen pengambilan khas “one-off”.
June 22, 2021 Harian Ekspres
SANDAKAN: Hampir kesemua penduduk di Kampung Segaliud di sini yang berusia 18 tahun ke atas sudah mendaftar untuk mendapatkan vaksinasi Covid-19.
June 22, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Polis sedang mencari seorang lelaki dipercayai telah memuat naik satu video provokasi terhadap Presiden Parti Solidariti Tanah Airku (Star), Datuk Seri Dr Jeffrey Kitingan di YouTube, baru-baru ini.
June 22, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Polis menahan seorang wanita berumur 34 tahun di sebuah kondominium di Jalan Lintas, Ahad lepas, untuk membantu dalam siasatan terhadap insiden provokasi terhadap pegawai dan anggota polis, yang menjadi tular melalui rakaman video yang dikongsikan di pelbagai platform media sosial.
June 22, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Ketua Menteri Datuk Hajiji Noor (gambar) dan Menteri Kesihatan Datuk Seri Dr Adham Baba pada Isnin melancarkan Kempen Sifar Pandemik Covid-19 Peringkat Negeri Sabah secara dalam talian.
June 22, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Ketua Menteri Datuk Seri Hajiji Noor yakin Sabah dapat mencapai sasaran 30,000 orang diberi vaksin setiap hari, bermula bulan depan.   “Dengan pembukaan lebih banyak pusat pemberian vaksin (PPV), ditambah dengan bantuan daripada sektor swasta dan program bergerak Jabatan Kesihatan di kawasan luar bandar, kami akan dapat mencapai sasaran ini,” katanya, apabila melancarkan Kempen Sifar Pandemik Covid-19 di Sabah, di dewan bankuet Pusat Pentadbiran Negeri Sabah (PPNS), di sini, pada Isnin.
June 21, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Hos satu majlis harijadi di Tawau merupakan kes indeks satu kluster Covid-19 baharu di daerah itu, kata jurucakap pandemik Sabah Datuk Masidi Manjun hari ini.
June 21, 2021 Harian Ekspres
BUTTERWORTH: Polis menahan 11 lelaki bagi membantu siasatan kes sekumpulan individu dipercayai melanggar prosedur operasi standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan(PKP) dengan berarak mengiringi mayat di Jalan Siram di sini pada 17 Jun lepas.
 |  Halaman Seterusnya >>

ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            

Berita Popular