HEADLINES :Harian Ekspres akan dilancarkan tidak lama lagi!

Sementara itu, silalah menikmati berita Daily Express yang lain!

September 27, 2021 Harian Ekspres
SEMPORNA: Cubaan tiga lelaki menyeludup keluar sejumlah 1,159 paket minyak masak bersubsidi digagalkan Agensi Penguatkuasaan Maritim Malaysia (Maritim) selepas dua daripada mereka ditahan di perairan Kg Bangau-Bangau, kira-kira jam 5.30 pagi, Ahad.
September 27, 2021 Harian Ekspres
BEAUFORT: Ahli Dewan Undangan Negeri (Adun) Lumadan, Ruslan Muharam mencadangkan kerajaan bagi membina loji air mini baharu di sepanjang Jalan Gadong sebagai penyelesaian untuk masalah bekalan air di kawasan itu.
September 27, 2021 Harian Ekspres
KUALA KRAI: Bekas pengurus kedai telekomunikasi yang hilang pekerjaan pada Mac tahun lepas akibat pandemik Covid-19, kini adalah seorang petani berjaya yang meraih pendapatan lima angka sebulan.
September 27, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Sabah dan Sarawak sepatutnya memiliki lebih banyak universiti awam, dan kerajaan Persekutuan perlu lebih serius untuk memenuhi keperluan ini untuk mendidik modal insannya di Malaysia Timur, termasuk mengenai Perjanjian Malaysia 1963 dari peringkat sekolah.
September 27, 2021 Harian Ekspres
ORANG ramai diminta terus mendoakan kesihatan dan kesembuhan anggota kumpulan One Nation Emcees, Zydee Edris, 40, yang dimasukkan ke unit rawatan rapi (ICU), Hospital Queen Elizabeth II di Kota Kinabalu pada Jumaat lepas.
September 27, 2021 Harian Ekspres
PENAMPANG: Presiden Pertubuhan bukan-kerajaan (NGO), Petubuhan Paradigma Wanita Sabah (Awas), Winis Juani, berkata pihak berkuasa tempatan, khususnya Majlis Daerah Penampang (MDPg), harus belajar untuk menguruskan sesuatu perkara dengan cara yang tidak berat sebelah.
September 27, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Kerajaan negeri  digesa untuk melaksanakan kad pengenalan Sabah (Sabah IC) untuk rakyat negeri ini secepat mungkin “tanpa takut atau pilih kasih”.
September 27, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Semua mata akan tertumpu kepada Datuk Ong Kim Swee apabila Sabah FC bertemu Petaling Jaya City FC dalam aksi pembukaan Kumpulan D saingan Piala Malaysia di Stadium Petaling Jaya di Kelana Jaya bermula jam 9 malam ini.
September 27, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Ahli Parlimen DAP Kota Kinabalu Chan Foong Hin berkata projek Lebuh Raya Pan Borneo terlewat disebabkan salah pengurusan tender, kontraktor tidak cekap serta ketirisan, dan bukan disebabkan penamatan Rakan Penyampaian Projek (PDP) tanpa terlebih dahulu mendapatkan sukuk atau bon seperti didakwa Menteri Kerja Raya, Datuk Seri Bung Moktar Radin.
September 27, 2021 Harian Ekspres
Kota Kinabalu: Seorang peniaga di Ranau, yang belum menerima suntikan vaksin Covid-19, memfailkan permohonan semakan kehakiman untuk mencabar keputusan Majlis Daerah Ranau untuk mengeluarkan surat kepadanya berhubung pelaksanaan SOP baharu untuk membuka premis perniagaan dan kemasukan pelanggan serta notis amaran yang dikeluarkan kepadanya kerana menjalankan perniagaan tanpa mendapatkan vaksin Covid-19.
 |  Halaman Seterusnya >>

ADVERTISEMENT

Berita Utama Hari Ini

Advertisement 


Follow Us  

Follow us on            
TCT and Morefun sign MoU
September 15, 2021
Award-winning hearing aids
September 13, 2021

Berita Popular

Dua nafi bunuh pemandu Grab
September 24, 2021