Sun, 1 Oct 2023

HEADLINES :
Koh kekal presiden Persatuan Tenis Sabah
Published on: Saturday, May 27, 2023
By: GL Oh
Text Size:

Koh kekal presiden Persatuan Tenis Sabah
(DEPAN dari kiri) Clare, Idrus, Johnson, setiausaha Tito Latoja dan (belakang dari kiri) Dzulkifli, Jamad, Nazim dan Dr J M Muhammad Waqas.
Kota Kinabalu: Johnson Koh dipilih semula sebagai presiden Persatuan Tenis Sabah (STA) semasa mesyuarat agung tahunannya yang diadakan di bilik mesyuarat Kompleks Sukan Kota Kinabalu, Jumaat.

Koh, yang menang tanpa bertanding dan telah menerajui kepimpinan sejak 15 tahun lalu berkata tujuh ahli gabungan menghadiri mesyuarat itu dan mereka digesa meneruskan program remaja mereka bagi mencari bakat muda selaras slogan STA iaitu Mencari Bakat Antara Kit Sekolah.

Beliau turut mengingatkan pemegang jawatan juga perlu berusaha mencari dana untuk persatuan masing-masing daripada sektor swasta dan korporat.

Sementara itu, semua jawatan lain dalam jawatankuasa baharu itu juga tidak dipertandingkan pada mesyuarat itu. Jawatan naib presiden disandang Datuk Idrus Shafie dan lima ahli majlis tertinggi ialah Clare Godon, Dzulkifli Ghulamdin, Jamad Amat, Mohd Nazim Chin dan Dr J M Muhammad Waqas.

Koh berkata, barisan baharu itu adalah gabungan yang baik dengan wakil daripada lima daerah dan berharap mereka akan bekerjasama sebagai satu unit untuk memajukan lagi sukan itu di negeri ini.

* Follow us on Instagram and join our Telegram and/or WhatsApp channel(s) for the latest news you don't want to miss.

* Do you have access to the Daily Express e-paper and online exclusive news? Check out subscription plans available.ADVERTISEMENT


Advertisement 


Berita Utama Hari Ini
Berita Popular


Follow Us  
Follow us on             

Daily Express TV